Friday, 8 February 2013

Akel Cotton Shawl

Assalamualaikum

Harini saya cuti jadi tangan tiba rasa gatal nak update blog. Kalau tak, haram apa pun takda. Dari pemerhatian saya berkawan dengan macam-macam orang, saya dapati dah makin ramai sahabat yang bertudung, sekarang melabuhkan tudung diorang. Korang paham tak ayat saya ni? It means, dah ramai yang pakai tudung dan melabuhkan tudungnya sehingga cover bahagian dada. Saya juga one of them yang inginkan redha Allah. Alhamdulillah. Allah kan suka kita berubah ke arah kebaikan. Keep it up girls.

Sekarang pun banyak online shop yang jual tudung-tudung ni jual shawl dan tudung dengan saiz yang lebih lebar. So sekarang saya nak kenalkan kat korang satu shawl baru dari ZaraNaira iaitu Akel Cotton Shawl. Akel shawl ni imported dari Turki and material cotton dia pun best tak tebal. Sesuai la untuk cuaca yang panas kat Malaysia ni kan. Yang paling best, dia lebar so bolehlah pakai labuh sikit.





Kalau korang nak tau detail pasal Akel Shawl ni, korang boleh la singgah dan lawat Facebook ZaraNaira kat link bawah ni yo. Ada banyak warna dan design *mata blink blink* 




www.tips-fb.com