Sunday, 31 January 2010

aku rase macham sgt gay

actually tajuk entry aku tade kena mengena pon dengan ape yg aku nak ckp. penat aku pikir ape yang patot aku letak sebagai tajuk entry. sekali ni yang muncul. ok la tu mak.

aku ingat lagi first time aku tengok hamster( aku tataw la bile masa yang sebenarnye first time aku tengok hamster), gila teruja. geram tapi takot nak pegang. takot kang kena gigit la ape la. padahal benda tu kecik je kot. sumpah gedik kan haha. Hari tu mase g sunway pyramid, adik aku telah membeli se'couple' hamster. giler kiut miut macam aku. ok jom gelak.

awal2 ag adik aku da bg nama cici tok 1 hamster die. and cuba korg teka ape nama hamster 1 ag tu? nama dia KUNG KUNG hahaha lawak ta? lawak ta? actually aku yg bg nama tu. sebab nama die klaka sangat. paan la bg idea mule2 ni. sbb kitorang tebgok2 makanan anjing, pastu terkeluar nama kung kung. tapi cuba korang panggil kung kung byk kali. mesti ade aura comel an? haha

cici: "alamak ade musuh tengah usha kite"
kung kung : "jom kite lari yunk!!"

kung kung: "aduh, sampai bila I nak kena lari cmni?"

cici: "ish U nie, biar I take over plak la"

cici: "jom kita cari tempat perlindungan kat atas ni. adoi tade plak"

cici & kung kung: "jom kita tdo jela.penat plak"
www.tips-fb.com

Thursday, 7 January 2010

opocot aku terkejut.

iyah!!! tersangat la lame aku tak update blog.since last month merangkap last year. lappy aku problem sikit.malas nak g anta format. ade sape2 nak tlg format kan? 2 hari lepas ade guruh dan kilat dan petir yg sgt kuat smpai aku yg nga best2 bersantai tgk cinta balqis nie ley terkejut & terus melatah hehe. housemate aku yg nga bergembira main badminton cepat2 lari masuk rumah huhu. sampai kan modem wireless ley rosak sbb kene sambar petir. tu yg aku sedih tu. esok org telekom dtg ganti modem yg baru. yeay!

sape nak taw, esok aku blk semban wey! hehe. baru seminggu kat ipoh dah balik. sengal kan. aku rindu rumah la. nak balik nak balik! mujur 1st week klas mcm lepak gile sbb tak masuk lab lg.next week maybe bz balik. so far ok la. redah je.

lately, aku jarang on facebook. so aku agak ketinggalan cerita2 kawan2 aku. farmville, cafe world aku. owh tidak! aku mengalami emotional breakdown sikit. tape aku kuat kan. harap2 la. ok la jumpe lg. dah rase mls nak update


toodles~
www.tips-fb.com